Vse izdelke na zalogi odpremimo v najkrajšem možnem času, običajno še isti dan ali najkasneje v treh delovnih dneh. Ob sobotah, nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.
V primeru plačila po predračunu, bo pošiljka blaga odpremljena, ko plačilo predračuna prispe na naš TRR.
Če katerega od naročenih izdelkov nimamo na zalogi, bomo vašo pošiljko odpremili tistega dne, ko izdelke prejmemo na zalogo. Na vaš elektronski naslov ali po telefonu (kontaktni podatki vneseni ob naročilu) vas bomo obvestili o stanju zaloge, o predvidenem dobavnem roku in o času dostave. V kolikor vam slednje ne bo ustrezalo, vam bomo omogočili odstop od naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.
Pakete za nas dostavlja Pošta Slovenije. Dostave naročenih izdelkov potekajo večinoma v dopoldanskem času, od ponedeljka do petka. 
Stroški dostave
Cena dostave je enotna in znaša 4,00 EUR. V primeru, da izberete plačilo po povzetju pa boste plačali še provizijo Pošte Slovenije prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku.
Poštno provizijo plačate poštarju oz. na pošti posebej in ni vključena v vrednost paketa. Poštni proviziji se lahko izognete tako, da naročilo plačate po predračunu.

Pri nakupu nad 50 EUR je dostava brezplačna. V kolikor bo vaše enkratno naročilo znašalo 50 ali več evrov, bomo strošek dostave poravnali mi.

Strošek dostave se vam vedno prišteje na blagajni, pred potrditvijo naročila in je prikazan tudi na računu, ki ga prejmete z naročenim blagom.