V spletni trgovini mali-lump.si omogočamo plačilo na tri načine, in sicer:

  • plačilo po povzetju – z gotovino

Plačilo po povzetju je plačilo dostavljalcu z gotovino ob prevzemu paketa. Dostavna služba pa bo za vas opravila plačilo. V primeru, da dostavi paket Pošta Slovenije plačate provizijo za plačilo po njihovem veljavnem ceniku. Poštni proviziji se lahko izognete tako, da naročilo plačate po predračunu ali preko sistema PayPal.

  • plačilo po predračunu oz. nakazilo na TRR

V primeru plačila na TRR, boste prejeli na vašo e-pošto predračun z vsemi potrebnimi podatki za plačilo. Prosimo vas, da dokler ne dobite predračuna, ne nakazujete denarja. Plačilo lahko opravite preko spletne banke, na banki ali na pošti. Veljavnost predračuna je 3 dni. Po tem roku se naročilo stornira in če kupec želi opraviti ponoven nakup mora za to izvesti novo naročilo. Po prejemu plačila bo blago odposlano na naslov za dostavo. Ko bo blago odposlano, boste o tem obveščeni po e-pošti ali po telefonu (kontaktni podatki vneseni ob naročilu).

  • plačilo preko sistema PayPal

V primeru plačila preko sistema PayPal, pri blagajni izberite za način plačila PayPal. Ob potrditvi naročila boste preusmerjeni na spletne strani PayPal, kjer boste varno izvedli plačilo. Po prejemu plačila bo blago odposlano na naslov za dostavo. Ko bo blago odposlano, boste o tem obveščeni po e-pošti ali po telefonu (kontaktni podatki vneseni ob naročilu).