V skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov je podjetje zavezano k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. Osebni podatki bodo uporabljeni izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo ter na željo kupca za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Ponudnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predani tretji osebi. Za potrebe dostave bomo vaše podatke zaupali dostavni službi.
Podatki, ki jih  podjetje David Močnik s.p. zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če tako določa zakon o varovanju osebnih podatkov ali v primeru, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi.

Registrirani uporabniki dovoljujejo ponudniku zbiranje in uporabo vseh podatkov posredovanih ob registraciji. Osebni podatki so namenjeni le poslovanju ponudnika in ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki so trajno varno shranjeni na ustrezno varovanem in zaščitenem računalniškem sistemu. Ob morebitnem vdoru v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti.
Podjetje David Močnik s.p. za potrebe poslovanja spletne trgovine Mali lump (www.mali-lump.si) zbira naslednje podatke uporabnikov:

 • ime in priimek
 • naslov in kraj bivanja
 • naslov za pošiljanje naročenega blaga
 • naslov elektronske pošte (uporabniško ime)
 • kontaktno telefonsko številko
 • geslo v šifrirani obliki
 • ostale podatke, ki jih uporabnik vnese pri registraciji v spletno trgovino
  Za točnost vnesenih podatkov, ki jih je uporabnik navedel pri registraciji v spletno trgovino, ne odgovarjamo.
  Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP naslovi uporabnikov, ki dostopajo in uporabljajo spletno trgovino Mali lump (www.mali-lump.si).

 
Avtorske pravice
Spletna trgovina Mali lump je v lasti podjetja David Močnik s.p.. Vse pravice so pridržane. Vsebine na spletnih straneh lahko vsebujejo gradivo, katerega avtorske pravice so lahko tudi last tretjih oseb. Zato je vsakršno posredovanje informacij ali kopiranje besedil, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov brez dovoljenja ponudnika prepovedana.
Ugovori, pripombe, pritožbe, spori in vprašanja
David Močnik s.p. spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.
V primeru težav se lahko kupec poveže s predstavnikom podjetja David Močnik s.p. na telefonsko številko 070 403 353 ali po elektronski pošti na info@mali-lump.si. Cene klicev določa in obračuna telekomunikacijski operater. Postopek obravnave pritožbe je zaupen, mi se bomo trudili obravnavati in odgovoriti na vsako pritožbo v najkrajšem možnem času oz. najkasneje v 8. delovnih dneh.

Podatki na straneh
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine brez predhodnega obvestila. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.