NOSNI INHALATOR

Količina: 1,2 ml

Dobavni rok: 1 – 2 delovna dneva

4.00 (z DDV)

Vdihavanje je najbolj neposreden način, da izkoristimo moč zdravilnih sestavin eteričnih olj. Ko eterična olja vdihnemo skozi nos, imajo neposreden prehod v možgane ter gredo skozi sluznico dihal v krvni obtok.

NOSNI INHALATOR PREHLAD – S to mešanico čistih eteričnih olj olajšamo dihanje na naraven način ter sčistimo pljuča in sinuse.

Priročni žepni inhalator je odličen za celoletno uporabo, od hladnega, vlažnega zraka pozimi do alergijskega neugodja spomladi.

NOSNI INHALATOR ANTISTRES –  Sladka, lesena mešanica pomiri um in prinese spokojnost. Gre za mešanico olj, ki so znana po pomirjujočih in sproščujočih učinkih na telo. Pomagajo pri lajšanju živčnih napetosti, lajšanju stresa in dvigu razpoloženja., pomagajo uskladiti čustva in obnoviti ravnovesje.

NAVODILA ZA UPORABO

Odstranite pokrov, konico inhalatorja postavite tik pod nosnico. Počasi vdihnite in nato počasi izdihnite skozi usta. Ponovite 2-3 krat na vsaki nosnici. Uporabite 2-3 krat na dan ali po potrebi. Samo za zunanjo uporabo. Hranite izven dosega otrok.